Tilburg | straatinfo

diefstal politie meldingen

Heterdaadteam betrapt twee dieven van bouwmaterialen

diefstal

Tilburg - Agenten van het Heterdaadteam hebben woensdag 23 maart 2016 omstreeks 02.35 uur twee dieven betrapt op een bouwterrein aan de Burgemeester Broxlaan. Het gaat om een 29-jarige man en een 29-jarige vrouw, beiden uit Tilburg.

De rechercheur zagen een man en een vrouw op een fiets rijden met daaraan gekoppeld een steekwagentje. Aan de fiets hingen twee tassen. De dienders besloten het duo in de gaten te houden. Ze zagen dat zij ter hoogte van een theater stopten. Daar kroop de man onder een hek door en liep een bouwterrein op. Daar pakte hij diverse ijzeren staven en kabels die hij aangaf aan de vrouw die voor het hek bleef staan. Hierna zijn beide personen aangehouden ter zake diefstal in vereniging.

Het Heterdaadteam bestaat uit politiemensen die vaak in burger surveilleren en zich met name richten op het terugdringen van het aantal woninginbraken, overvallen en straatroven.

Soortgelijke berichten

Op heterdaad betrapt bij diefstal bouwmaterialen
Arnhem

Dieven aan de haal met renovatie ramen
Raamsdonksveer

Helers aangehouden
Almere

Onderzoek cosmeticadiefstallen nagenoeg afgerond
Zutphen

Alerte getuige brengt boeventrio ten val
Zeewolde

Student betrapt inbrekers
Tilburg

40 wielen van vrachtauto's gestolen
Venlo

Auto-inbrekers op de vlucht
Heerhugowaard

Vissportartikelen gestolen bij jachthaventje Zaamslag
Zaamslag

Op heterdaad
Delft

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio