Tilburg | straatinfo

diefstal politie meldingen

Twee kinderen op gestolen bromfiets gepakt

diefstal

Tilburg - Ondanks het feit dat ze er vandoor gingen heeft de politie twee kinderen aangehouden die op een gestolen bromfiets met een gestolen kentekenplaat reden.

Op donderdag 17 maart 2016 om 15,45 uur zagen twee motoragenten op de Wilgenstraat een snorscooter rijden. Op die snorscooter zaten twee personen. De agenten wilden de bestuurder controleren maar ze zagen die die er vandoor ging. De motoragenten konden de bestuurder vastpakken en hem tot stoppen dwingen. De snorscooter viel en de opzittenden gingen er rennend vandoor. Na een korte achtervolging konden beiden in de buurt aangehouden worden. Het bleken twee minderjarigen uit Tilburg te zijn, een jongen van 14, de bestuurder en een meisje van 15 jaar oud. Het tweetal is aangehouden omdat de scooter van diefstal afkomstig was. Ook bleek de kentekenplaat van de scooter gestolen te zijn. Na verhoor zijn beiden aan hun ouders over gedragen. De scooter bleek geleend te zijn en beiden wisten niet dat die gestolen was. De recherche hoopt degene aan te kunnen houden die de scooter aan hen uitgeleend had.

Soortgelijke berichten

Gestolen bromfiets
Zaandam

Diefstal bromfiets
Landsmeer

Rijden op gestolen bromfiets
Alkmaar

Jonge inbreker gepakt
Utrecht

Aangehouden met gestolen bromfiets
Den Oever

Diefstal bromfiets met geweld
Haarlem

Inbreker gepakt door agenten
Tilburg

Dief snel gepakt
Breda

Woninginbreker op heterdaad gepakt
Oss

Jongens aangehouden voor diefstal bromfiets
Kampen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio