Tilburg | straatinfo

diefstal politie meldingen

Winkeldief bijt bedrijfsleider

diefstal

Tilburg - Een agressieve 19-jarige Poolse winkeldief die er met kleding vandoor ging bij een winkel aan het Piusplein vandoor ging is door agenten opgepakt. De man beet de bedrijfsleider toen deze hem tegen wilde houden.

De man viel op toen donderdag 14 april rond 13.30 uur hij wel erg lang in een pashokje verbleef. Personeel sprak hem aan, maar de man rende de winkel uit. Daarop gingen de beveiligingspoortjes af. Ter hoogte van de Emmapassage wist de bedrijfsleider samen met omstanders de man te overmeesteren. Daarbij beet de dief in de hand van de man.

Agenten kwamen ter plaatse en namen de verdachte mee naar het politiebureau. De verdachte bleek verschillende kledingstukken bij zich te hebben. Ook had hij een tang op zak, vermoedelijk om de beveiligingslabels los te knippen. De kleding is in beslag genomen. De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek. De filiaalmanager moest zich in het ziekenhuis aan de beet laten behandelen.

Soortgelijke berichten

Winkeldief bijt beveiliger
Tilburg

Winkeldief aangehouden
Kortenhoef

Aanhouding winkeldief
Haarlem

Winkeldief aangehouden
Zaandam

Winkeldief aangehouden
Hoofddorp

Aanhouding winkeldief
Bergen Op Zoom

Agressieve winkeldief
Almelo

Winkeldief aangehouden
Haaksbergen

Inbreker bijt eigenaar
Leeuwarden

Arrestant bijt politieman
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio