Vals geld en openstaande boetes

donderdag 27 juli 2017

Tilburg - Mede dankzij een oplettende medewerker van een horecazaak hebben agenten woensdag 26 juli 2017 omstreeks 23.40 uur een 23-jarige Rotterdammer aangehouden die verdacht wordt van het uitgeven van een vals bankbiljet van 50 euro. Bovendien had hij ook nog voor bijna 900 euro aan boetes open staan.

Agenten hoorden omstreeks 23.00 uur tijdens hun surveillance op de kermis dat bij een horecazaak in de binnenstad zojuist met een vals bankbiljet van 50 euro was betaald. Een half uur later werd over de portofoon gemeld dat twee mannen op de Heuvelring meisjes hadden lastig gevallen. Ze waren in de buurt en zagen twee mannen staan die volledig aan het signalement voldeden. De dienders hielden het duo staande. Tijdens de controle bleek dat een van hen nog negen geldboetes had openstaan. Vervolgens meldde zich de medewerker van de horecazaak waar betaald was met een vals briefje van 50 euro. De bedrijfsleider verklaarde dat de man met de openstaande boetes dezelfde persoon was als die bij hen met dat valse biljet had betaald. Een bezoeker van de kermis overhandigde aan de agenten nog een tweede vals bankbiljet van 50 euro dat hij op straat had gevonden. De verdachte werd aangehouden en ingesloten.  

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg