Verdachte aangehouden voor steekincident

donderdag 27 juli 2017

Tilburg - In het onderzoek naar het steekincident op de Telegraafstraat, de nacht van afgelopen maandag op dinsdag, is woensdag 26 juli 2017 aan het begin van de avond een 26-jarige Tilburger als verdachte aangehouden. Een 21-jarige Tilburger werd daar met een mes gestoken. Hij werd met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Surveillerende agenten werden dinsdag 25 juli 2017 omstreeks 00.30 uur door omstanders geattendeerd op een incident in de Telegraafstraat. Toen de agenten poolshoogte namen, troffen zij een man met steekwonden in het lichaam aan. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is hij aan zijn verwondingen behandeld. Hij is stabiel en buiten levensgevaar.  De recherche heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld waarbij diverse getuigen gehoord zijn. Ook werden camerabeelden bekeken. Het onderzoek leidde naar een 26-jarige Tilburger. Hij werd gisteren met toestemming van de officier van justitie aangehouden.  Het onderzoek naar het incident wordt voortgezet.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg