Twee hennepkwekerijen geruimd

donderdag 2 november 2017

Tilburg - De politie heeft deze week op twee adressen in Tilburg hennepkwekerijen geruimd. Er werden in totaal 414 hennepplanten in beslag genomen. In beide gevallen was sprake van stroomdiefstal.

Deldenstraat, Tilburg, dinsdag 31 oktober 2017

In deze woning werd in een verborgen ruimte onder de aanbouw een kweekruimten aangetroffen met daarin 102 hennepplanten. De ruimte was toegankelijk middels een verborgen luik onder het vloerkleed waar de bank op stond. Er werd stroom weggenomen.

Ravensteinerf, Tilburg, woensdag 1 november 2017

In deze woning werd op de tweede verdieping twee in werking zijnde kwekerijen met in totaal 312 hennepplanten aangetroffen. Er werd stroom weggenomen.. 

Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg