Tilburg | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie arresteert inbreker op heterdaad

inbraak

Tilburg - Agenten konden een inbreker op heterdaad inrekenen. Het gaat om een inbraak in een winkel aan de Schouwburgring. De verdachte zit vast.

Alerte getuige

Op zondag 31 augustus 2014 werden surveillerende agenten om06.00 uur aangesproken door een oplettende getuige. De man meldde dat er op datmoment werd ingebroken in de giftshop. De agenten konden vervolgens de inbrekerin de bewuste winkel in de boeien slaan. In zijn kleding werd de gestolenbuit.teruggevonden, bestaande uit een hoeveelheid sieaden en contant geld. De41-jarige man uit Tilburg zit ingesloten in een politiecel.

Vierde keer

Er was de afgelopen week al vier keer eerder ingebroken in debewuste winkel. Uiteraard wordt onderzocht of de arrestant ook bij de eerdereinbraak (pogingen) was betrokken.

112 daar vang je boeven mee!

In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat eengetuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen temelden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen.Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijkenummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

Soortgelijke berichten

Politie arresteert inbreker studentenhuis op heterdaad
Tilburg

Inbreker aangehouden
Castricum

Inbreker aangehouden
Utrecht

Gewonde inbreker aangehouden
Wormer

Inbreker betrapt en aangehouden
Roosendaal

Inbreker aangehouden door burger
Vinkeveen

Beheerder sportkantine betrapt inbreker
Axel

Inbreker op heterdaad aangehouden
Almelo

Inbreker op heterdaad betrapt
Goes

Auto-inbreker ingerekend
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio