Agressieve man steelt handtas

vrijdag 1 september 2017

Tilburg - Een bekende van de politie is donderdagavond aangehouden. Hij had twee vrouwen geslagen en een handtas gestolen. Ook bedreigde hij zijn achtervolgers.

Op donderdag 31 augustus 2017 om 20.30 uur zat een vrouw op een terras van een horeca gelegenheid aan de Burgemeester Brokxlaan. Op dat moment kwamen een man en een vrouw aanlopen die ruzie hadden. De aangeefster maakte een ‘rustig’ gebaar zoals ze het noemde om de man te kalmeren. Dat hielp niet want de man kwam op haar aflopen, gaf haar een klap in haar gezicht, pakte haar tas en ging er vandoor. Verschillende mensen renden achter hem aan in de richting van de heuvelring. Onder tussen werd de politie gebeld. De verdachte bedreigde zijn achtervolgers met een mes. Politieagenten omsingelden de man, die ze herkenden, en konden hem aanhouden. De tas kon direct aan de aangeefster terug gegeven worden. De verdachte, een 27-jarige Tilburger, is naar het bureau gebracht. Er meldde zich nog een vrouw die ook een klap van de verdachte gekregen zou hebben.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg