Tilburg | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Man mishandelt fietsenstallingpersoneel

mishandeling / vechtpartij

Tilburg - Twee medewerkers van een fietsenstalling zijn zondagavond mishandeld door een boze bezoeker die zijn fiets kwijt was.

Op zondag 23 oktober 2016 om 20.15 uur kwam een man de fietsenstalling aan de Heuvel binnen. Hij zocht zijn fiets maar kon deze niet vinden. Hij meldde zich bij de medewerkers. Toen bleek dat hij geen bonnetje meer had van de fiets. De medewerkers gaven aan dat zijn fiets nog binnen moest staan. De man reageerde hier boos op en ging zijn fiets weer zoeken. Toen hij terug kwam was hij zo kwaad dat hij vanuit het niets een van de medewerkers hard in zijn gezicht sloeg. De andere medewerker schoot te hulp maar werd tegen een hek aan geduwd waardoor hij zijn hand verwondde. Enkele andere bezoekers van de fietsenstalling schoten ook te hulp en wisten de man in bedwang te houden. De politie was ondertussen gebeld. De toegesnelde agenten hielden de 32-jarige agressieve Tilburger aan. De geschrokken mannen deden aangifte van mishandeling. De verdachte is aan het bureau ingesloten.

Soortgelijke berichten

Man mishandelt ex-vriendin
Heerenveen

Man mishandelt buitengewoon opsporingsambtenaar
Vlissingen

Man mishandelt beveiliger NS
Tilburg

Bejaarde automobilist mishandelt agent
Oudenbosch

Agressieve stapper mishandelt agent
Westkapelle

Man mishandelt en bestolen
Halsteren

Man mishandelt jongeren
Goes

Stadjer mishandelt politieagent
Groningen

Inbreker mishandelt drie politieagenten
Alkmaar

Man mishandelt medewerker supermarkt
Roosendaal

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio