Tilburg | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Twee arrestaties na mishandeling

mishandeling / vechtpartij

Tilburg - De politie heeft woensdagavond 12 juni 2013 omstreeks 20.00 uur op het Paletplein twee Tilburgers broers, 14 en 22 jaar aangehouden die verdacht worden van het mishandelen van een 34-jarige vrouw. Een verkeersconflict lijkt de aanleiding te zijn.

Aangifte

Het 34-jarige slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat zij methaar zoon in haar auto reed over de Lage Witsiebaan. Ze zag dat een zwart autoheel kort achter haar aan raad en bijna aan haar bumper kleefde. Vlak bij deparkeerplaats naar de supermarkt kwam deze auto naast rechts haar rijden half opde weg, half op het fietspad,. De bestuurder riep tegen haar "Waar ben jij meebezig". Vervolgens blokkeerde die automobilist de inrit naar de parkeerplaats.De bestuurder riep naar dat hij haar gezicht zou verbouwen. Hij trok zijn broekomlaag, toonde zijn geslachtsdeel en riep daarover iets tegen de aangeefster.Inmiddels was er nog een groepje van drie jongens bij komen staan. Ze werdvervolgens door de bestuurder en door n van die knapen in haar gezichtgeslagen en getrapt tegen haar rechterbeen. Twee voorbijgangers probeerden henuit elkaar te halen. Toen haar belagers hoorden dat de politie gebeld was,stopten ze er mee, waarna de bestuurder in zijn auto stapte en wegreed. Ook deandere aanvaller ging er vandoor. De twee verdachten werden in de omgeving doorde politie aangehouden.

Soortgelijke berichten

Twee arrestaties vanwege zware mishandeling
Kaatsheuvel

Twee arrestaties na openlijke geweldpleging
Breda

Drie arrestaties na openlijke geweldpleging
Tilburg

Vijf arrestaties tijdens horecatoezicht in Breda
Breda

Twee arrestaties na mishandeling en bedreiging Tilburger(45)
Tilburg

Arrestaties na mishandeling
Leeuwarden

Tien arrestaties na voetbalwedstrijd
Breda

Twee arrestaties na inbraakmelding
Tilburg

Arrestaties in onderzoek woningoverval
Arnhem

Arrestaties bij inbraak Sneek
Sneek

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio