Tilburg | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Verdachten geweldsincident in vrijheid

mishandeling / vechtpartij

Tilburg - Drie van de vier verdachten die op 27 mei 2017 waren aangehouden naar aanleiding van een geweldsincident zijn vandaag op vrije voeten gesteld. De vierde verdachte ligt nog steeds in het ziekenhuis. Alle vier de mannen blijven verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident. Het onderzoek wordt voortgezet.

Op zaterdag 27 mei kreeg de politie rond 20.40 uur een melding van een incident op de Ringbaan Noord. Op de kruising Rector Coppenserf en de Ringbaan Noord treffen agenten twee gewonde mannen (25 en 30 jaar) aan. Ze verleenden samen met een omwonende eerste hulp tot de ambulancemedewerkers arriveerden. Iets verderop aan de Ringbaan Noord zat een derde gewonde man (53 jaar). De drie gewonden zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Een vierde mogelijk betrokken persoon (20 jaar) raakte niet gewond. Drie van de vier mannen werden aangehouden, de vierde werd niet aangehouden in verband met zijn opname in het ziekenhuis.

Soortgelijke berichten

Geweldsincident Andijk
Andijk

Politie onderzoekt dodelijk geweldsincident
Ijmuiden

Politie zoekt verdachten geweldsincident
Haarlem

Politie onderzoekt geweldsincident
Hulst

Twee gewonden bij geweldsincident
Meerlo

Zaandammer gewond bij geweldsincident
Zaandam

Slachtoffer geweldsincident Poelestraat overleden
Groningen

Vrouw gewond na geweldsincident
Amsterdam

Getuigen ernstig geweldsincident gezocht
Amsterdam

Getuigenoproep ernstig geweldsincident
Enschede

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio