Tilburg | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Vrouw ernstig gewond na huiselijk geweld

mishandeling / vechtpartij

De politie heeft kort na middernacht in een woning aan de Europalaan een 35-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt verdacht van poging tot doodslag op zijn 24-jarige vriendin. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De man is in verzekering gesteld.

De politie spoedde zich kort na middernacht naar een woning in de Europalaan na een ontvangen paniekmelding van huiselijk geweld van omwonenden. In een woning troffen agenten een zwaar gewonde 24-jarige vrouw aan. Met steekverwondingen in haar hals is ze met spoed vervoerd naar een Tilburgs ziekenhuis. De verdachte, haar 35-jarige vriend bevond zich in de woning en is direct aangehouden. De politie nam een mes in beslag. Hun 2-jarige dochtertje die tijdens het conflict in de woning aanwezig was bleef ongedeerd. Het kind is opgevangen door familieleden. De technische recherche stelde in het pand een uitgebreid sporenonderzoek in. De toestand van de vrouw is op dit moment stabiel. De politie onderzoekt wat er in de woning heeft plaats gevonden. Auteur: Desir e Brabers

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na huiselijk geweld
Eelde

Eerste huisverbod inzake huiselijk geweld
Wassenaar

Huiselijk geweld vroeg doorbreken
Apeldoorn

Huiselijk geweld
Breda

Verdachte van mishandelen partner gearresteerd
Eindhoven

Man aangehouden op verdenking van ernstig huiselijk geweld
Deventer

Zoon aangehouden voor mishandeling moeder
Breda

Zoon opgepakt vanwege mishandeling moeder
Tilburg

Twee aanhoudingen na huiselijk geweld
Eindhoven

Man krijgt huisverbod
Enschede

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio