Tilburg | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Zoon opgepakt vanwege mishandeling moeder

mishandeling / vechtpartij

Tilburg - De politie kwam in actie bij huiselijk geweld in de wijk Quirijnstok. Een 34-jarige man mishandelde maandagavond 16 maart 2015 zijn 59-jarige moeder.De man zit vast.

De meldkamer van de politie werd rond 20.15 uur gebeld doorverontruste familie leden. Toen agenten polshoogte namen, troffen ze de gewondevrouw aan in haar woning. Haar kleding was kapot gescheurd en ze had zichtbarekneuzingen opgelopen. Ze deed aangifte van mishandeling. De 34-jarige zoon werdopgespoord en aangehouden. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex eningesloten.

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijkekring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk enseksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging(?stalking?). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling enseksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbareverschijningsvormen en mishandeling of verwaarlozing van ouderen. Politie,openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en anderehulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zijvan mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuuskan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatie op

Soortgelijke berichten

Aanhouding voor bedreiging en mishandeling
Valkenswaard

Man aangehouden voor mishandeling moeder
Helmond

Jongetje van 8 zwaar mishandeld, twee verdachten aangehouden
Rijen

Man mishandeld, politie zoekt getuigen
Almelo

Minderjarig in drugsbezit
Lage Zwaluwe

Renkumer aangehouden na huiselijk geweld
Renkum

Vader en zoon aangehouden voor mishandeling
Helmond

Aanhouding na bedreiging met mes
Medemblik

Foto vader vermiste Benjamin vrijgegeven
Rotterdam

Vrouw rijdt in op handhavers in Haarlem
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio