Tilburg | straatinfo

overige politie meldingen

Drie dodelije verkeersongevallen in MW-Brabant

vrijdag 20 maart 2009 overige

De politie MW-Brabant heeft in de afgelopen 24 uur drie verschillende dodelijke verkeersongevallen behandeld. In Tilburg kwam donderdagavond op de Ringbaan West een voetganger om het leven. In Fijnaart is vannacht een automobilist overleden na een verkeersongeval. Vanmiddag is in Baarle-Nassau een nog onbekende man verongelukt.
Voetganger overleden na verkeersongeval TILBURG: Een 65-jarige Tilburger is vanavond in een Tilburgs ziekenhuis overleden na een verkeersongeval eerder vanavond, omstreeks 20.00 uur, op de Ringbaan West. Het slachtoffer stak daar de weg over en liep in de richting van een schoolgebouw (Rooi Pannen). Hij werd aangereden door een automobilist, een 21-jarige Tilburger, die in de richting van de Hasseltrotonde reed. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Daar is hij overleden. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Over de toedracht van het ongeval kan de politie in dit stadium nog geen verdere mededelingen doen. Verkeersongeval met dodelijke afloop in Fijnaart FIJNAART: Gisteravond heeft omstreeks 23.30 uur een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaats gevonden op de Oude Appelaarsedijk. Daarbij is een 64-jarige man uit Stampersgat om het leven gekomen. Een 64-jarige man die vermoedelijk vanuit Fijnaart richting Stampersgat reed, is in een bocht, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur verloren en met zijn auto tegen een boom, aan de voor hem linkerzijde van de weg, tot stilstand gekomen. Hij werd middels een spoedbevrijding door de brandweer uit de auto gehaald. Hij werd ter plaatse door verpleegkundigen van de ambulancedienst behandeld. Ook kwam de traumaheli ter plaatse. Ondanks deze inzet is het slachtoffer omstreeks 00.35 uur ter plaatse overleden. Automobilist omgekomen in Baarle-Nassau BAARLE-NASSAU - Een nog onbekende automobilist is vrijdagmiddag omgekomen toen hij in Baarle-Nassau tegen een boom reed. De auto raakte op de Reth door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De wagen vloog in brand. Die werd direct door buurtbewoners geblust, maar daarmee kon niet worden voorkomen dat de bestuurder van de auto ter plaatse overleed. Een verkeersongevallenanalist stelt ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Auteur Willem van Hooijdonk

Soortgelijke berichten

Dode en twee gewonden na auto te water
Sneek vrijdag 18 maart 2016

Politie rijdt auto klem op A17
Moerdijk zaterdag 11 oktober 2014

Twee gewonden bij aanrijding op N35
Enschede dinsdag 08 november 2011

Fietsters ten val en verkeerscontrole in 30-km gebied
Eerbeek donderdag 16 april 2009

Twee doden bij nzijdig ongeval
Malden dinsdag 07 april 2009

Zeven rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontrole op de Westerval
Enschede woensdag 20 juni 2012

Rijbewijs ingevorderd tijdens 'Non-stop een veilige snelheid'
Aalsmeer woensdag 19 april 2017

Ongeval op Zeelandbrug
Zierikzee dinsdag 04 april 2017

Vernielingen door zwaar vuurwerk
Nederland maandag 10 november 2014

Politie controleert samen met leerlingen basisschool
Twello woensdag 01 april 2009

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio