Tilburg | straatinfo

overige politie meldingen

Verwarde vrouw met alarmpistool aangehouden

overige

Tilburg - Een ruzie in een woning aan de Ontginningstraat is vrijdagavond uit de hand gelopen. De politie moest daar met kogelwerende vesten een inval doen om een vrouw aan te houden.

Op vrijdag 13 januari 2017 om 19.00 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen bij het Operationeel Centrum. In de Ontginningstraat zou een vrouw met een pistool op straat lopen. Ook zou er in een woning gevochten worden. Verschillende politie-eenheden werden die kant op gestuurd. Vooraf kwam de eenheden samen om extra zware kogelwerende vesten aan te trekken en een plan van aanpak te maken. Meerdere agenten gingen lopend de straat. De vrouw zou op dat moment binnen zitten. Toen de deur van de woning geopend werd stoven de agenten naar binnen. De verdachte verzette zich hevig en wist een van de agenten in zijn gezicht te slaan. De vrouw werd onder controle gebracht en kon naar het bureau gebracht worden. Daar is ze voor de nacht ingesloten. Er zal contact gelegd worden met hulpverleningsinstanties. In de woning werd een alarmpistool met patronen aangetroffen.

Soortgelijke berichten

Verwarde vrouw aangehouden
Nijmegen

Verwarde man met wapens
Haarlem

Politie rolt Hellevoetse hennepkwekerij op
Hellevoetsluis

Vrouw aangehouden na bedreiging met alarmpistool
Emmen

Arrestatie na vondst wapens
Berghem

Vrouw aangehouden voor poging brandstichting
Axel

Verwarde vrouw uit Maas gehaald door politie
Maastricht

Vijf personen aangehouden na wapenvondst in woning
Bladel

Identiteit dode vrouw bekend
Marum

Vrouw om het leven gebracht in woning
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio