Tilburg | straatinfo

overlast-vandalisme politie meldingen

Slachtoffers en getuigen gezocht van vernieling autobanden

overlast / vandalisme

Tilburg - De politie is op zoek naar bewoners in Tilburg-West die een auto hebben waarvan de autobanden onlangs zijn lek gestoken. Inmiddels zijn 13 aangiften gedaan van het leksteken van autobanden in de nacht van 29 op 29 maart 2013 in de Kruidenlaan, Vlierlaan, Saliehof, Zuringhof en Rozemarijnhof. De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke dader(s).

Ook slachtoffer?

In de nacht van 29 op 29 maart 2013 tussen 22:00 en 08:00 uurzijn bij minimaal 13 auto's in de Kruidenlaan, Vlierlaan, Saliehof, Zuringhof enRozemarijnhof de autobanden lek gestoken. De eigenaren van deze auto's hebbenhiervan aangifte gedaan. De politie vermoedt dat er wellicht nog meerslachtoffers zijn en roept hen op om aangifte te doen. Dit kan digitaal viawww.politie.nl of telefonisch op 0900-8844.

Tips?

Ook is de politie een onderzoek gestart naar de mogelijkedader(s). Heeft u tips? Dan kunt u bellen naar de politie op 0900-8844. Het isook mogelijk om anonieme informatie te verstrekken via de Meldlijn Meld MisdaadAnoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Bellers hoeven hun naam niette noemen en ook de nummerweergave is voor dit speciale telefoonnummer buitenwerking gesteld.

Soortgelijke berichten

Getuigen van vernielingen gezocht
Huizen

Getuigen gezocht explosie
Den Helder

Getuigen gezocht van vernielingen aan auto's
Gennep

Aangehouden voor vernieling autobanden
Enschede

Fietsendief gezocht
Millingen Aan De Rijn

Getuigen mishandeling Alblasserdam gezocht
Alblasserdam

Getuigen gezocht van ongeval
Heemstede

Redder en getuigen gezocht
Amstelveen

Getuigen gezocht van woningoverval
Maastricht

Getuigen poging overval gezocht
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio