Nieuwe verdachte in beeld voor poging overval

donderdag 9 november 2017

Tilburg - De politie arresteerde donderdagochtend 9 november 2017 rond 07.20 uur in Tilburg een 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, op verdenking van betrokkenheid bij een poging overval op een winkel aan de Broekhovenseweg eerder deze week. In hetzelfde onderzoek hield de politie op dinsdag 7 november een 60-jarige man uit Tilburg aan, die voldeed aan het opgegeven signalement. Inmiddels is uit politieonderzoek gebleken dat deze man niks met de overval te maken had. Hij is weer vrijgelaten.

Een man probeerde dinsdagmiddag 7 november een winkel aan de Broekhovenseweg te overvallen. Hij dreigde met een mes en vroeg bij de kassa om geld. Hij verliet de winkel zonder buit. De politie zag kort na de poging overval in de buurt van de winkel een man die voldeed aan het signalement en arresteerde hem. Na onderzoek bleek dit niet de overvaller te zijn. Donderdagochtend 9 november deed de politie een nieuwe aanhouding. De aangehouden verdachte, een 58-jarige man, zit voor nader onderzoek en verhoor in de cel. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg