Tilburg | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie rekent straatrover in

overval / beroving

Tilburg - De politie arresteerde een 33-jarige man uit Tilburg op verdenking van straatroof. Hij wordt ook verdacht van een andere straatroof, enkele dagen geleden. De man zit vast.

Het misdrijf vond plaats op vrijdagmiddag 17 april 2015 rond16.10 uur bij een geldautomaat aan de Veldhovenring. Terwijl een 25-jarige stondte pinnen, kwam er een man heel dichtbij haar staan. Hij probeerde na detransactie snel het geld uit de automaat te pakken. Maar de vrouw was hem tesnel af. De dader ging er op een fiets vandoor.

Op basis van het opgegeven signalement wisten agenten deverdachte snel op te sporen. Hij werd om 18.15 uur gearresteerd en ingesloten opverdenking van de poging straatroof. Enkele dagen eerder vond bij een anderepinautomaat in de omgeving een soortgelijk incident plaats. Aangezien er sterkeovereenkomsten zitten in het signalement, onderzoekt de politie of de man ookvoor die straatroof verantwoordelijk was.

Soortgelijke berichten

Straatrover aangehouden
Amersfoort

Straatrover aangehouden
Oegstgeest

Aanhouding straatrover
Hoofddorp

Straatrover aangehouden
Ijmuiden

Straatrover zonder buit vertrokken
Tilburg

Straatrover ingerekend door politie
Vlissingen

Rotterdamse straatrover aangehouden
Rotterdam

Jeugdige straatrover aangehouden
Heerhugowaard

Straatrover ingerekend door omstander
Tilburg

Arnhem Politie zoekt straatrover
Arnhem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio