Tilburg | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Identiteit slachtoffer schietpartij bekend

schietpartij

De identiteit van de man die gisteren om het leven kwam bij een schietpartij is bekend. Het gaat om een 45-jarige man, die afkomstig is uit Tilburg. De man overleed gisteren, nadat hij in de Tartinistraat was beschoten. Zaterdag zal sectie worden verricht op het lichaam. Dit gebeurt bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk.
De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing geformeerd van circa 25 rechercheurs. Het onderzoek wordt geleid door een Officier van Justitie. Direct na de schietpartij werd vrijdagmiddag de Tartinistraat aan meerdere kanten afgezet. Er werd een sporenonderzoek en een buurtonderzoek ingesteld. De politie zal zaterdag doorgaan met het buurtonderzoek. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Getuigen of mensen die meer van dit misdrijf weten, maar liever anoniem blijven kunnen bellen met de stichting M. via telefoonnummer 0800-7000. De twee verdachten die gisteren werden aangehouden in de Heikantlaan zijn in verzekering gesteld en zullen worden verhoord. Auteur: Inge Rijgersberg

Soortgelijke berichten

Verdachte schietpartij Noordakker Spijkenisse op Nationale Opsporingslijst
Spijkenisse

Politie vindt vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij Ridderkerk
Ridderkerk

Schietpartij op straat
Utrecht

Man gewond na schietpartij
Almere

Rechercheteam onderzoekt schietpartij Wageningen
Wageningen

Nieuwe vragen schietpartij Staatsliedenbuurt
Amsterdam

Man gewond bij schietpartij
Helmond

Man aangehouden voor schietpartij Lamadreef
Utrecht

Hoofdverdachte fatale schietpartij Dordrecht aangehouden
Dordrecht

Politie zoekt getuigen van schietpartij
Driehuizen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio