Overval op broodjeszaak

vrijdag 6 oktober 2017

Tilburg - Een broodjeszaak aan het Piusplein is donderdagmiddag overvallen. Een man is er met een onbekend geldbedrag van door gegaan.

Op donderdag 5 oktober 2017 om 16.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum vanuit de Subway aan het Piusplein. De medewerker gaf aan zojuist overvallen te zijn door een man. Verschillende politie-eenheden werden naar de winkel gestuurd. Via de mobilofoon werd een summier signalement verspreid. Op basis daarvan werd in de omgeving van het Piusplein een man staande gehouden maar die bleek niets te maken te hebben met de overval. Ook Burgernet werd direct ingezet om de omwonenden te betrekken bij de zoektocht. Helaas werd de verdachte niet meer aangetroffen. Ondertussen was een surveillance-eenheid naar de broodjeszaak gegaan waar de agenten de ontdane medewerker aantroffen. Hij gaf aan dat de man de winkel in was gekomen en al schreeuwend geld eiste. Hij had dat gegeven. De verdachte is toen via de achterzijde van de winkel weer vertrokken. Omdat het gezicht van de verdachte bedekt was had hij maar een summier signalement van de dader. Het was een man van 18 a 19 jaar, hij was ongeveer 1.70 m lang. Hij was gekleed in donkergrijze bovenkleding en een grijze joggingbroek. Hij had handschoenen aan en hij had een grijs/blauwe rugzak bij zich.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden

- via de banner onder dit bericht of

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg