Verdachte bekent duw waardoor Tilburger onderaan trap fietsenkelder belandt

woensdag 26 juli 2017

Tilburg - Door uitgebreid onderzoek is de politie op het spoor gekomen van een 24-jarige Tilburger die op zondag 21 mei 2017 een inmiddels 26-jarige Tilburger van een trap op de Heuvel duwde. Het slachtoffer liep daarbij ernstig letsel op. De verdachte werd met toestemming van de officier van justitie dinsdagmorgen 25 juli jl. aangehouden. Hij heeft een bekentenis afgelegd.

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum werden de nacht van zaterdag 20 op zondag  21 mei 2017 omstreeks 04.25 uur gewenkt door enkele personen om naar de fietsenkelder op de Heuvel in Tilburg te komen. Daar bleek een man van de trap te zijn geduwd, de kelder in. Hij lag bewusteloos onder aan de trap. Meerdere omstanders hadden gezien dat hij geduwd was, zij konden echter geen eensluidend signalement van de dader geven. Het slachtoffer was op dat moment niet aanspreekbaar en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  Hij brak onder meer een elleboog, de kans dat dit nog helemaal herstelt is niet groot. In Bureau Brabant deed hij zijn verhaal. In het opsporingsprogramma en via sociale media werden getuigen opgeroepen.  Het recherche onderzoek leidde naar een 24-jarige Tilburger. Hij heeft een bekentenis afgelegd. Er was geen concrete aanleiding geweest tot de duw.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tilburg | 112 alarmeringen Tilburg | Goedkoop Tanken in Tilburg | Supermarkten in Tilburg | Weerbericht Tilburg